Magazin online Alukönigstahl România

Informatii despre companie  

Acest site este deținut de S.C. ALUKÖNIGSTAHL SISTEME DE ALUMINIU,OȚEL ȘI PLASTIC S.R.L ( numit în continuare  S.C. ALUKÖNIGSTAHL S.R.L ), care se identifică prin: nr. inregistrare la Registrul Comertului : J40/913/1995 și cod unic de înregistare RO 7025541.

Bd.Unirii nr.64, Bl.K4, parter

030834 Bucuresti, sector 3

Telefon: +40-21-327 7780

Telefax: +40-21-326 4860

e-mail:   office@alukoenigstahl.ro

Internet: www.alukoenigstahl.ro

Conditii generale pentru utilizarea site-ului nostru

Va uram bun venit pe site-ul nostru si apreciem interesul dumneavoastra pentru compania si produsele noastre. Site-urile www.alukoenigstahl.ro  și www.aksmagazin.ro („Site”) sunt obiectul urmatoarelor conditii de utilizare, convenite in mod obligatoriu intre utilizator si ALUKÖNIGSTAHL SRL ca furnizor al site-ului, și utilizatori, la accesarea acestora. In cazul in care anumite conditii speciale pentru utilizarea individuala a acestui site difera de conditiile de utilizare urmatoare, acest lucru va fi specificat exclusiv pe site. Atunci se vor aplica conditiile de utilizare speciale pentru fiecare caz individual. In continuare va oferim informatii importante cu privire la utilizarea site-ului nostru:

Acest site este operat cu cea mai mare atentie, fiabilitate si disponibilitate posibile. Cu toate acestea, nu ne asumam raspunderea ca informatiile sunt exacte, actuale sau complete.

Utilizarea internetului se face pe riscul propriu al utilizatorului. ALUKÖNIGSTAHL SRL nu este responsabila pentru defectiunile tehnice ale internetului respectiv pentru accesul la internet. De asemenea, nu ne asumam raspundere ca, serviciile oferite prin acest site sunt accesibile fara intreruperi, conexiunile dorite pot fi intotodeauna efectuate, informatiile salvate raman stocate sub orice imprejurari sau ca, informatiile transmise pot fi prelucrate.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand continutul acestui site, in special produsele oferite si informatiile tehnice descrise in acesta, fara vreo notificare in prealabil. Nu suntem raspunzatori daca informatiile de pe acest site sunt invechite. Nu suntem raspunzatori pentru continutul datelor transmise si nici pentru continutul de date accesibile prin intermediul nostru.

De asemenea, ALUKÖNIGSTAHL SRL nu isi asuma raspunderea pentru daunele, directe sau indirecte, cauzate prin utilizarea datelor si a informatiilor existente pe site. Raspunderea pentru daune succesive si pierderi de profit, precum si compensarea daunelor materiale in conformitate cu legea privind raspunderea pentru produse sunt, prin urmare, excluse de comun acord.

Prin utilizarea site-ului nostru, acceptati valabilitatea conditiilor noastre generale de utilizare a site-ului nostru. Daca nu doriti sa acceptati conditiile noastre, va putem solicita sa nu utilizati site-ul nostru. In masura in care conditiile comerciale generale din partea dvs. contravin acestor conditii, acestea sunt considerate ca neconcordate si sunt contrazise prin prezenta.

Prin prezenta, va autorizam sa accesati site-ul nostru si sa descarcati parti din acesta, cu conditia sa nu ne incalcati drepturile, in special cele de utilizare sub incidenta dreptului de autor ale acestui site. Aceasta inseamna ca, nu aveti dreptul sa editati sub nicio forma acest site sau parti ale acestuia, indiferent ca este in varianta online sau dupa ce a fost descarcat, sa-l transmiteti catre terti sau sa acordati tertilor drepturi asupra acestuia. In consecinta, orice utilizare abuziva a acestui site constituie o incalcare conform Legii dreptului de autor, a Legii privind protectia marcilor si a modelului, a Legii concurentei neloiale sau a altor legi. In cazul unei asemenea incalcari, suntem indreptatiti sa va interzicem orice acces la site-ul nostru, sa va confiscam orice date obtinute de pe site-ul nostru si sa le distrugem si sa va solicitam despagubiri pentru neplacerile create.

Orice utilizare a site-ului, in totalitate sau doar parti ale acestuia, in special texte sau parti ale acestora, imagini, inregistrari video si/sau audio, precum si orice actiune, tolerare sau omisiune cu privire la o utilizare este supusa exclusiv legislatiei romanesti. In cazul in care nu sunteti consumator si Legea privind protectia consumatorilor nu prevede altceva, orice litigii aparute datorate utilizarii site-ului nostru, sunt exclusiv de competenta Tribunalului de pe langa sediul nostru.

ALUKÖNIGSTAHL SRL isi rezerva dreptul sa modifice, din cand in cand, aceste conditii de utilizare si sa le adapteze la evolutiile tehnice si juridice. In cazul invalidarii unor reglementari individuale ale acestui Acord de utilizare, validitatea celorlalte reglementari nu este afectata. Reglementarea invalida este inlocuita de o prevedere, al carei sens si scop sunt cat mai apropiate de cele ale reglementarii invalide. Acelasi lucru se aplica si in cazul existentei unei lacune in aceste conditii de utilizare.

Declaratie de confidentialitate

1. GENERALITATI

Prezenta declaratie de confidentialitate explica ce informatii sunt colectate respectiv salvate, prin utilizarea site-ului de internet al Grupului ALUKÖNIGSTAHL (in continuare: AKS sau „noi”) si cum sunt protejate ulterior aceste date de catre AKS. Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica site-urilor web si serviciilor, detinute de AKS si care sunt operate de catre noi sau in numele nostru. Nu avem nicio influenta asupra link-urilor continute in serviciile noastre. Protectia datelor cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Prelucrarea datelor are loc in baza reglementarilor legale in conformitate cu Regulamentul 679/27.04.2016 (GDPR).Pentru asigurarea unui nivel inalt de securitate corespunzator desfasurarii activitatii financiare, spatiile fizice in care ALUKONIGSTAHL SRL isi desfasoara activitatea pot fi monitorizate video. Simbolul specific  ”Zona supravegheata video” este amplasat in fiecare dintre aceste spatii.

2. COLECTAREA, PRELUCRAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cand vizitati site-ul nostru, serverele inregistreaza informatiile pe care browser-ul dvs. se transmite automat de fiecare data cand vizitati un site. Aceste inregistrari pot include informatii despre cautarile dvs., adresa de web, adresa IP, browser-ul folosit, limba browser-ului, ora si data accesarii precum si unul sau mai multe cookie-uri, care identifica in mod unic browser-ul dvs. Datele furnizate de catre dvs., respectiv inregistrate automat, nu vor fi transmise tertilor fara consimtamantul dvs., doar daca suntem obligati prin lege sau prin decizie judecatoreasca sau daca divulgarea este necesara in cazul unor atacuri asupra infrastructurii noastre de internet pentru scopuri legale sau de aplicare a legii. Transmiterea pentru alte scopuri necomerciale sau comerciale nu va avea loc. Datele furnizate catre terti pot fi utilizate de catre acestia numai in scopul pentru care le-am furnizat.

Fiecare utilizator poate primi notificări :

•  prin e-mail (noutăți, oferte speciale, evenimente, școlarizări, informații despre platforma online AKS)

•  direct mail (reviste, prospecte, oferte speciale)

pentru aceasta fiind necesar să confirme parte din următoarele informaţii, după caz: nume, prenume, adresa de e-mail, nume firmă, adresă, localitate, nr.telefon (conform formularelor de înregistrare). Toate notificările prin e-mail primite din partea companiei ALUKÖNIGSTAHL S.R.L. oferă posibilitatea de dezabonare prin trimiterea unui e-mail de confirmare a dezabonării la adresa marketing@alukoenigstahl.ro.

Drepturile persoanelor vizate: 

Datele dumneavoastră cu caracter personal colectate vor fi prelucrate de S.C. ALUKÖNIGSTAHL S.R.L, după caz, până la îndeplinirea scopului detaliat în paragrafele anterioare sau până la retragerea consimțământului acordat.

Vă aducem la cunoștință că vă puteți retrage sau modifica oricând acordul exprimat pentru a primi mesaje cu caracter publicitar prin următoarele modalități:

• trimițând o cerere în acest sens la sediul S.C. ALUKÖNIGSTAHL S.R.L din București, Bd.Unirii nr.64 bl.K4, parter, sector 3, cu mențiunea “în atenția responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal”;

• prin mesaj transmis la adresa de e-mail date.personale@alukoenigstahl.ro

Cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scop publicitar, vă informăm că aveți următoarele drepturi:

• dreptul de a obține din partea AKS  o confirmare că prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal și de a avea acces la acestea (dreptul de acces);

• dreptul de a rectifica sau completa datele cu caracter personal inexacte sau incomplete (dreptul la rectificare);

• dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);

• dreptul de a obține restricționarea prelucrării (dreptul la restricționarea prelucrării);

• dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scop publicitar;

• dreptul de a depune plângere la autoritatea de supraveghere;

• dreptul de a primi datele cu caracter personal prelucrate de AKS  sau de a solicita acestuia să le transmită unui alt operator (dreptul la portabilitatea datelor).

Date contact responsabil cu protecția datelor personale:

• ALUKONIGSTAHL Sisteme de Aluminiu, Otel si Plastic SRL

• Adresa de contact : Bd.Unirii nr.64, bl.K4, parter, sector 3, București

• Tel: 021 3277780

• e-mail: date.personale@alukoenigstahl.ro

Daca doriti sa contactati responsabilul AKS  cu protecția datelor (DPO) cu privire la prelucrarea de către AKS sau catre partenerii nostri a datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopul transmiterii de mesaje publicitare,  puteți transmite un mesaj  la adresa de e-mail date.personale@alukoenigstahl.ro, sau pe cale poștală la sediul ALUKONIGSTAHL SRL din Bd.Unirii nr.64, bl.K4, parter, sector 3, București cu mențiunea “în atenția responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal”

Confidenţialitate

Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate doar angajaţilor companiei S.C. ALUKÖNIGSTAHL S.R.L. care se ocupă de administrarea site-ului, de gestionarea comenzilor şi a cererilor de ofertă, precum şi angajaţilor care se ocupă de realizarea rapoartelor statistice şi a studiilor de marketing.

În calitate de unic deţinător al informaţiilor colectate de pe acest site, compania ALUKÖNIGSTAHL S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către alţi terţi decât cei menţionaţi anterior şi nu va oferi aceste date spre vânzare, dezvăluire parţială, sau închiriere.

Modificarea informaţiilor colectate

În cazul în care un utilizator doreşte să modifice datele sale de identificare, aceste informaţii vor fi automat actualizate în baza de date a companiei.

Notificări şi acţiuni privind informaţiile colectate

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată şi semnată, expediată pe adresa companiei  S.C. ALUKÖNIGSTAHL S.R.L. descrisă în cadrul secţiunii „Contact”, ne obligăm:

1. să confirmăm solicitanţilor dacă prelucrăm sau nu date personale

2. să rectificăm, actualizăm, blocăm, ştergem sau să transformăm în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date;

3. să încetăm prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

3. UTILIZAREA DE COOKIE-URI

Site-urile noastre de internet utilizeaza cookie-uri in mai multe locuri. Acestea au scopul de a face site-urile mai prietenoae si mai accesibile pentru utilizatorii nostri. Cookie-urile sunt mici fisiere text stocate de browser pe computer. Datele sunt stocate exclusiv in forma anonima sau pseudonima si nu permit vreo concluzie cu privire la persoana dvs. Majoritatea cookie-urilor folosite de noi sunt asa numitele Session Cookies, care sunt sterse la finele sesiunii dvs. Cookie-urile nu dauneaza computerului dvs. si nu contin virusi.

Sunt setate urmatoarele cookie-uri (durata de viata pentru o sesiune):

• PHPSESSID (valabilitate pana la sfarsitul sesiunii)

Pentru utilizare Google Analytics:

• _ga (2 ani)

• _gid (24 ore)

• _gat (1 minut)

• AMP_TOKEN (30 secunde pana la 1 an)

• _gac_* (90 zile)

• __utma (2 ani de la ultima actualizare)

• __utmt (10 minute)

• __utmb (30 minute de la ultima actualizare)

• __utmz (6 luni de la ultima actualizare)

• __utmc: (valabilitate pana la sfarsitul sesiunii)

• __utmv: (2 ani de la ultima actualizare)

4. SECURITATEA DATELOR

AKS implementeaza masuri de securitate tehnice si organizatorice, pentru a va proteja datele prelucrate de noi impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesului accidental sau intentionat de catre persoane neautorizate. Masurile noastre de securitate sunt imbunatatite constant in conformitate cu evolutiile tehnoclogice. Cu toate acestea, nu putem garanta protectia datelor impotriva interceptarii, deturnarii, utilizarii incorecte sau modificarii, precum si impotriva dezvaluirii accidentale sau ale accesului sau actiunilor neautorizate din partea unor terte parti.

5. LINK-URI CATRE ALTI FURNIZORI

Site-ul nostru poate contine link-uri catre alti furnizori si link-uri catre paginile noastre de Social Media (Facebook, YouTube, Instagram, Google+, LinkedIn, Xing,). Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica doar site-urilor si serviciilor care ne apartin si sunt operate de noi insine sau de catre terte parti autorizate. Nu avem vreo influenta asupra link-urilor, care provin din serviciile noastre. Nu suntem responsabili daca acesti furnizori sau operatori ai platformelor Social Media respecta reglementarile legale privind protectia datelor.

6. UTILIZAREA SOFTURILOR DE ANALIZA WEB

Acest site utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web al Google LLC, (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SUA). Utilizarea include modul de functionare „Universal Analytics“. Acest lucru face posibila atribuirea datelor, sesiunilor si interactiunilor pe mai multe dispozitive unui ID de utilizator pseudonim, analizand astfel activitatile unui utilizator pe toate dispozitivele. Google Analytics utilizeaza asa numite „Cookie-uri“, fisiere text, care sunt salvate pe computerul dvs. si care permit o analiza a utilizarii site-ului de catre dvs. Informatiile generate de catre cookie-uri despre utilizarea acestui site sunt, de obicei, transmise catre un Server de la Google din SUA si salvate acolo. Cu toate acestea, in cazul activarii anonimatului adresei dvs. IP pe acest site, aceasta va fi prescurtata in prealabil de Google in statele membre ale Uniunii Europene sau in alte state contractante ale Acordului provind spatiul economic european. Doar in cazuri exceptionale va fi trimisa adresa IP completa catre un server Google in SUA si  prescurtata acolo. Adresa IP transmisa de browser-ul dvs. in cadrul Google Analytics nu va fi fuzionata cu alte date de la Google. La solicitarea operatorului acestui site, Google va utiliza aceste informatii pentru a evalua utilizarea site-ului, pentru a crea rapoarte privind activitatea site-ului si pentru a furniza operatorului acestui site alte servicii legate de activitatea site-ului si de utilizarea internetului. In sensul prelucrarii acestor date consta legitimitatea acestui interes al nostru. Baza legala pentru utilizarea Google Analytics este Art. 6 Alin. 1 lit a din GDPR. Sesiunile si campaniile se vor opri dupa o anumita perioada de timp. In mod normal, sesiunile se opresc dupa 30  de minite fara activitate si campaniile dupa sase luni. Limita de timp pentru campanii poate fi de maxim doi ani. Pentru informatii suplimentare privind Conditiile de utilizare si de confidentialitate, va rugam sa accesati https://www.google.com/analytics/terms/de.html resp. https://policies.google.com/?hl=de.

Puteti preveni stocarea cookieurilor cu ajutorul unei setari corespunzatoare a browser-ului dvs.; va rugam sa retineti insa ca, in acest caz, este posibil sa nu puteti utiliza toate functiile acestui site. In plus, puteti impiedica colectarea datelor generate de cookie-uri prin utilizarea  site-ului (incl. IP-ul adresei dvs.), precum si prelucrarea acesto date de catre Google, descarcand  si instaland <a href=”https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de” target=”_blank”>Browser-Add-on</a>. Cookie-urile Opt-Out impiedica colectarea viitoare a datelor dvs. atunci cand cand veti vizita acest site. Pentru a impiedica urmarirea prin Universal Analytics pe toate dispozitivele, trebuie sa efectuati Opt-Out la toate sistemele utilizate. Daca dati clic aici, se seteaza cookie-ul Opt-Out-Cookie:

<a href=”javascript:gaOptout()”><strong>Google Analyticsdeaktivieren</strong></a>

7. ALTELE

Conform prevederilor legale, puteti primi oricand, fara specificarea unui motiv, informatii despre datele dvs. stocate la noi. Puteti oricand sa blocati, sa corectati sau sa stergeti datele colectate. Puteti sa va retrageti oricand consimtamantul acordat noua, fara necesitatea vreunei motivari, pentru colectarea si utilizare datelor. Va rugam sa retineti ca, aceasta poate duce la pierderea serviciilor dorite de dvs. (tombole, informatii tehnice, noutati, etc.). Pentru aceasta contactati date.personale@alukoenigstahl.ro. Prin utilizarea site-ului nostru ati luat la cunostinta utilizarea de date mentionata mai sus. Aceasta declaratie de confidentialitate are valabilitate imediata si inlocuieste toate celelalte declaratii anterioare. Declaratia de confidentialitate poate fi actualizata, din cand in cand, in ceea ce priveste evolutiile juridice, tehnice sau comerciale. Vom lua masurile adecvate pentru a va informa in functie de importanta modificarilor efectuate.

Înapoi la începutul paginii

Căutați produse

Produsul a fost adăugat în coș