Magazin online Alukönigstahl România

DESPRE NOI

Ca membră a grupului austriac König, fondata în România în 1995, Alukönigstahl SRL este reprezentata exclusivă a firmelor SCHÜCO International – Germania – sisteme de profile din aluminiu și PVC pentru uși, ferestre și pereți cortina, și Jansen –Elveția, pentru sisteme din oțel pentru ferestre , uși și pereți cortină. În plus, distribuim produse complementare, de exemplu amortizoare pentru uși, jaluzele, etc.

Cumpără Online

Alege produsele dorite, iar noi ți le livrăm.

Calitate Garantată

Suntem distribuitori exclusivi în România.

Livrare Rapidă

Livrarea produselor se face prin curier rapid.

Plata Ramburs

Comezile sunt achitate la livrarea acestora.

Misiune
0 1
Competență, parteneriat și calitate: Creăm valoare adăugată!

Suntem o companie de familie, lider în domeniul construcției de ferestre și fațade și considerăm că suntem un partener extrem de profesionist pentru clienții noștri din întregul sector al construcțiilor metalice și un angajator de încredere pentru angajații noștri.

Prin produsele de înaltă calitate, însoțite de servicii de primă clasă și de soluții tehnice optime, scriem istoria arhitecturii de câteva generații și, prin conceperea unor clădiri moderne, contribuim la îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor.

Relațiile stabile de parteneriat și de încredere cu clienții reprezintă pentru noi baza comună pentru promovarea succesului ambelor părți. Câștigăm încrederea clienților noștri și ajutându-i să se dezvolte și să își crească succesul în afaceri.

Experiență, dezvoltare și angajament. Continuăm să avem succes

Fiind lideri în domeniul nostru, continuăm să dezvoltăm piața și să ne menținem avansul tehnologic prin experiența acumulată și prin perfecționarea continuă a angajaților noștri dedicați.

Satisfacția deplină a clienților, conștientizarea constantă a costurilor și profitabilitatea corporativă ridicată constituie baza pentru poziția noastră de lider de piață.

Digitalizarea proceselor proprii și prelucrarea automatizată a produselor noastre reprezintă cheia unui succes comun pe termen lung al companiei noastre, al clienților și al angajaților noștri.

Viziune
0 2
Valori fundamentale
0 3
Performanță, loialitate și longevitate: Suntem puternici!

Îi susținem și ne declarăm responsabili pentru angajații noștri creativi, independenți și motivați, care reprezintă sufletul companiei noastre.

Aspirația comună permanentă către perfecțiune, loialitatea și încrederea reciprocă, fac din noi un angajator de încredere, care oferă angajaților săi un loc de muncă sigur și stabil pe termen lung.

Considerăm că cerințele ridicate de performanță pe care le avem față de echipa noastră, împreună cu încurajarea dezvoltării personale a membrilor acesteia prin formare și perfecționare continuă reprezintă o investiție esențială într-un viitor comun de succes.

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart